De jeugd verbindt op 26 april 2023!

“De Jeugd heeft de toekomst” is een veelgehoord cliché. Een tegelwijsheid waarmee onder meer wordt aangegeven dat als men in de jeugd investeert, men in de toekomst daar profijt van kan hebben.

Onder het motto van “De Jeugd Verbindt” heeft de Oranjevereniging Meteren samen met de Dorpsraad en enkele enthousiaste vrijwilligers het plan opgepakt om tijdens de Koningsweek een avond te houden voor onze jeugd. Speciaal voor de groep van 12 t/m 16 jaar wordt er een spetterend feest georganiseerd op woensdagavond 26 april; de Koningsavond. Vanaf 19.30 uur gaat de tent open en het feest duurt tot 23.00 uur!

Aangezien de entree GRATIS is en we de consumptieprijzen laag willen houden, hebben we een aantal sponsors gevonden om deze avond mogelijk te maken.

Een feest is echter niet compleet zonder Dj’s. Naast DJ Jeroen is er een exclusief optreden van Joyliana! Zij is bekend van onder meer haar eigen DJ-serie op YouTube en inmiddels een beroemde TikTokker. Met regelmaat staat zij achter de draaitafel op festivals.

Alle ingrediënten zijn aanwezig om een geslaagd feest te houden! Wij hopen dan ook dat de jeugd uit Meteren de 26e april aanwezig is.